Pistoshoidot

Botuliini

Botuliinihoito (Bocouture, Botox, Vistabel) soveltuu pääosin yläkasvojen uurteiden, juonteiden ja ryppyjen hoitoon. Tavallisimpia hoidettavia kohtia ovat kulmakarvojen välin uurteet (Sibeliusjuonteet), otsan juonteet ja naururypyt. Lisäksi botuliinia voidaan käyttää kulmakarvojen kohotukseen, niiden nuorekkaan kaaren palauttamiseen ja symmetrisoimiseen. Lihastoimintaa tasapainottava vaikutus tulee muutamassa päivässä ja sitä seuraa lopullinen ihon silottuminen parissa viikossa. Tässä vaiheessa hoidon vaikutusta yläkasvojen osalta voidaan tehostaa esim. täyteaineilla. Botuliinihoidon vaikutus kestää noin 6 kk. Parhaimman ja pysyvimmän tuloksen saavuttaa säännöllisesti uusituilla hoidoilla, jolloin myös yksittäisen hoitokerran vaikutusaika pitenee.

Auttaa myös liikahikoiluun

Kainaloiden liikahikoilua voidaan myös hoitaa botuliinilla (Botox). Vaikutusaika on noin 8-12 kuukautta. Säännöllinen hoito takaa parhaimman ja pysyvimmän tuloksen.


Täyteaineet

Hyaluronihapolla (Belotero, Juvederm) ulkonäköä voidaan kaunistaa nopeasti, vaivattomasti ja turvallisesti. Ihossa ja kudoksissa luonnostaankin esiintyvä hyaluronihappo on vaivaton tapa tasoittaa kasvojen juonteita ja poimuja. Myös huulien tilavuutta voidaan täyteläistää ja korjata. Uurteita häivyttämällä, menetettyä täyteläisyyttä palauttamalla sekä oikeita piirteitä vahvistamalla kasvojen ilme nuorentuu ja piristyy. Vaikutus kestää tuotteesta riippuen noin 8-18 kuukautta. Tasapainoisin tulos saavutetaan säännöllisillä hoidoilla. Omega-3 ja muut vastaavat tuotteet tulee tauottaa 2 viikkoa ennen hoitoa. Muiden lääkityksenä käytettävien verenkiertolääkkeiden tauottamisesta sovitaan yksilöllisesti.

Huulien luonnollinen täyteläistäminen täyteaineella

111122

 

 

 

 

 

 


Kollageenimuodostuksen stimuloiminen

Ikääntymisen seurauksena ihon paksuus, kimmoisuus ja palautuvuus alenee kollageenimuodostuksen vähenemisen myötä. Seurauksena on ihon veltostuminen, roikkuminen sekä juonteiden ja ryppyjen muodostuminen. Kalsiumhydroksyyliapatiitti-injektiolla (Radiesse) voidaan stimuloida ihon omaa kollageenimuodostusta, minkä ansioista iho tukevoituu, supistuu, kimmoisuus paranee, uurteet vähenevät ja väri paranee. Tavallisia hoidettavia alueita ovat alakasvot, kaula, rintakehä (dekolteealue) sekä kämmenselät. Kollageenin uudistuminen tapahtuu hoidon jälkeisten muutamien viikkojen ja kuukausien aikana. Ensimmäisinä päivinä ihossa esiintyy lievää turvotusta ja punoitusta, mikä on merkki käynnistyneestä kudosprosessista. Hoidolla saavutettu nuorentava raikkaus kestää monilla potilailla vuoden ja pidempäänkin. Omega-3 ja muut vastaavat tuotteet tulee tauottaa 2 viikkoa ennen hoitoa. Muiden lääkityksenä käytettävien verenkiertolääkkeiden tauottamisesta sovitaan yksilöllisesti.

 

Plastiikkakirurgia WPistoshoidot