Uutta! Nyt apu selluliittiin Ultherapyn ja injisoitavan Radiessen yhdistelmähoitona!

Ainutlaatuinen yhdistelmähoito ihon ja kudosten tiivistämiseen sekä selluliitin tasaamiseen

 

Selluliitti on yleinen esteettinen haitta naisilla ja se ilmenee useimmiten pakaroissa ja reisien alueella. Taustalla ovat ihon ja ihonalaiskudoksen iän mukana tulevat kollageenimuutokset sekä rakenteelliset seikat, minkä vuoksi muutokset korostuvat usein 35 ikävuoden jälkeen. Selluliittikuopakkeet syntyvät pystysidekudosjuosteiden aiheuttamista kuroumista ja pahimmillaan ihoon muodostuu laaja verkkomainen pintakuvio. Erityisesti ihon ja pinnallisen kollageenin periksi antaminen korostaa muutoksia, koska väleistä työntyvä rasva pullistuu ulos muodostaen väleihin kohoumia. Miehillä selluliittia ei tavallisesti ilmene koska sidekudosrakenne ei ole lokeromainen kuten naisilla.

Ultherapyn ja Radiessen yhdistelmähoito pureutuu juuri tähän pinnalliseen kudoksen periksiantoon, mikä aiheuttaa selluliitin syntymisen ja pahenemisen. Ultherapy on ultraäänienergiaan perustuva hoitolaite, jolla muodostetaan 70-80 asteisia polttopisteitä ihon alle, minkä seurauksen iho tiivistyy. Radiesse on verinahan alle pistettävä uudiskollageenisynteesiä stimuloiva aine. Yhdistelmähoidon tuloksena iho napakoituu, silottuu ja kuopakkeisuus vähenee. Hoidon teho on osoitettu tuoreessa tutkimuksessa.

Toimenpiteen soveltuvuus arvioidaan vastaanottoarviokäynnillä, joka veloitetaan erikseen. Toimenpide voidaan suorittaa tämän jälkeen erillisellä vastaanottokäynnillä polikliinisesti. Omega-3 tuotteet on syytä tauottaa kaksi viikkoa ennen toimenpidettä. Muiden verenkiertolääkkeiden tauotuksesta sovitaan erikseen.

Erityistä jälkihoitoa ei tarvitse. Mahdolliset lievät mustelmat tulee suojata auringonvalolta paranemisajan.

Kai SaariniemiUutta! Nyt apu selluliittiin Ultherapyn ja injisoitavan Radiessen yhdistelmähoitona!